Våra tjänster

Vi sköter försäljningen av din bil

Vi köper och säljer privata bilar och andra fordon. Vi sköter hela processen så du slipper. Det enda du behöver göra är att kontakta oss för värdering så sköter vi alla administration under hela processen tills du har fått betalt.

Vi köper din bil

Vi åtar oss att köpa bilar av alla årsmodeller, men även andra fordon som till exempel skåpbilar och SUV. Vi köper även avställda och lätt skadade bilar. Med oss får du en korrekt värdering och kommer få ett bra pris för din bil. Vi sköter allt som ingår i en bilförsäljning, så du kan tryggt och säkert sälja din bil till oss. Det enda du behöver göra är att kontakta oss för värdering så sköter vi resten tills du har pengar på ditt konto. Enklare kan det inte bli.

Bilförsäljning

Vi har ett stort antal bilar till försäljning i vår fina bilpark. Vi erbjuder fullt genomgångna och fräscha bilar av alla märken och modeller. Hos oss hittar du hittar bilar från både äldre årsmodeller fram till årets modeller. Du kommer garanterat hitta din drömbil hos oss oavsett krav och önskemål, allt till mycket konkurrenskraftiga priser.

Komplett kundservice

Vi har stort kundfokus och tar hand om allt som rör bilaffären. Allt pappersarbete, så som till komplett kvitto, ägarbyte, försäkringar och betalning. Vår ambition är att du ska göra en snabb, trygg och säker bilaffär.

Vi köper tryggt och säkert din bil