Om oss

Stor erfarenhet av bilförsäljning

Välkommen till företaget som varje dag arbetar för att erbjuda rätt bil till rätt person. Att vi lyckas bevisas genom att över 30 procent av våra kunder är återkommande kunder som vill byta upp sig. 

Vi är ett personligt företag som specialiserat sig på att köpa och sälja begagnade bilar. Vi har lång erfarenhet och kunskap av bilar och bilförsäljning vilket gör att du kommer att få bästa möjliga pris för din bil hos oss. Genom åren har vi gjort en rad lyckade fordonsaffärer så vi kan garantera en framgångsrik bilförsäljning.

Vi köper och säljer alla sorters fordon, som till exempel personbilar, cabbar, SUV, skåpbilar och husbilar av alla märken och modeller. Även bilar och fordon som är avställda och lätt skadade tar vi oss an.

Hos oss kan du räkna med stort kundfokus och service i världsklass. Vi vill att våra kunder ska bli nöjda. Med oss gör du en trygg och säker bilaffär utan krångel. Vi hjälper dig tryggt och säkert genom hela processen och sköter all administration till pengarna är på ditt konto.

Kostnadsfri och korrekt bilvärdering online

Självklart behöver man inte åka till oss för att få sin bil värderad då vi erbjuder smidigt och gratis värdering av din bil online. Det är mycket enkelt att få sin bil värderad av oss. Allt du behöver göra är att fylla i vårt kontaktformulär med namn, telefonnummer, bilens registreringsnummer samt miltal så kontaktar vi dig så snart vi kan med ett bud på din bil som du har möjlighet att tacka ja eller nej till. Om du godtar vårt bud kan vi till och med komma och hämta bilen om så önskas.

Trygg och enkel bilförsäljning

När du säljer din bil med oss kan du lita på att allt går rätt till. Vi ser till att alla dokument och papper är i ordning. Våra säljare har lång erfarenhet av bilförsäljning och vet precis vad som är viktigt att få med. Vi sköter den administrativa delen så att du inte behöver det. När du säljer din bil med oss kan du slappna av och lutade dig mot vår expertis både när det gäller försäljning och den formalia som finns runt begagnade bilar.

inspektion

 

Vi är experten på trygga och säkra bilaffärer